Op zoek naar een schilder in Brakel? Reken op Quast Schilderwerken!

Schilderwerken kunnen je woning in Brakel helemaal transformeren, een frisse uitstraling geven en de sfeer compleet veranderen.  Ben je op zoek naar een interieurschilder die staat voor vakmanschap, oog voor detail, en een goed begrip van kleur en ruimte? Dan ben je bij ons team aan het goede adres!

Zin om de mogelijkheden te verkennen en je project eens voor te leggen? Laat het ons gerust weten.

Schilder nodig voor je interieur? Contacteer ons vrijblijvend
trap schilderen Quast Schilderwerken 2
Interieur door Quast Schilderwerken 2

Voor welke schilderwerken kan je op ons rekenen in Brakel?

Dat we de muren schilderen spreekt natuurlijk voor zich. Maar je kan ook op ons rekenen voor het schilderen van je schrijnwerk, raamkozijnen, deuren en plafonds. Dat kunnen we voor jou onder handen nemen. Ook behangen doen we trouwens.

Heb je een houten trap die eens moet opgefrist worden? Ook dan weten wij hier zeker raad mee.

We gaan ook aan de slag in alle ruimtes. Van je woonkamer schilderen tot de keuken of de slaapkamer of je kantoorruimte behangen. Ook schilderen met badkamerverf in je bad- of doucheruimte hebben we alles voor in huis.

Kleuradvies op maat

Kleur speelt een cruciale rol in de uitstraling en sfeer van een interieur. Daarom bieden we ook een gedegen kleuradvies aan om je te helpen de perfecte kleuren te kiezen voor je woning in Brakel.

Bij kleuradvies kan je best rekening houden met de functie van de ruimte, de lichtinval, en uiteraard je persoonlijke smaak. Hieronder geven we alvast enkele voorbeelden van kleurencombinaties die goed passen in verschillende kamers van de woning:

Woonkamer

Voor een gezellige en uitnodigende woonkamer zijn warme tinten zoals beige, terracotta, en olijfgroen populaire keuzes. Deze kleuren creëren een comfortabele en ontspannen sfeer.

Een combinatie van een neutrale basis met accentkleuren kan de ruimte ook levendig maken.

Slaapkamer

In de slaapkamer creëer je best een rustgevende en serene omgeving. Koele kleuren zoals lichtblauw, lavendel, en zachtgrijs zijn ideaal om die ontspannen sfeer te bekomen. Deze tinten bevorderen je goede nachtrust en geven de ruimte een frisse uitstraling.

Keuken

De keuken kan baat hebben bij levendige en stimulerende kleuren omdat je hier wel wat tijd in spendeert en in bezig bent. Gele en rode tinten geven energie en warmte.

Liever een iets modernere uitstraling? Dan kunnen combinaties van wit met accentkleuren zoals mintgroen of navy blauw gebruikt worden in de keuken.

Badkamer

Voor de badkamer zijn koele en frisse kleuren zoals turkoois, aqua, en zachtgroen zeer geschikt. Deze kleuren geven een gevoel van rust. In combinatie met witte elementen en natuurlijke materialen ontstaat een spa-achtige sfeer die je ontspanning bevordert.

Binnenschilderwerken
Schilderwerken in woonkamer door Quast

Hoe gaan we te werk bij schilderwerken in Brakel?

Eerst komen we bij jou langs voor een kennismaking en om de nodige opmetingen te doen. Het eerste plaatsbezoek is vrijblijvend.

Daarna stellen we een gedetailleerde offerte op voor de uit te voeren schilderwerken. Na goedkeuring komen we nog eens langs met de kleurenwaaier om je te helpen kiezen. Vanuit onze ervaring geven we ook met plezier een gedegen kleuradvies.

Nu is het tijd om de schilderwerken uit te voeren. Als je dat ziet zitten of je bent handig, kan je ook een stuk van de voorbereidende werken zelf doen zoals afplakken. Geef dit zeker aan bij de opmaak van de offerte. Geen nood: wij checken ook nog of we een goed schildersoppervlak hebben en of alles goed is afgeplakt voor we er effectief aan beginnen.

Eerst en vooral zetten we de primer. Hier kiezen we voor kwaliteit en het correcte aantal lagen volgens de porositeit van de ondergrond. Vervolgens halen we onze kwast boven en brengen we de verf in de gewenste kleuren aan.

Na de schilderwerken halen we de tape we pas overal eraf als de verf perfect is opgedroogd. Het is trouwens ook niet de bedoeling dat we jou met de opkuis laten zitten. We laten alles netjes voor je achter zodat je achteraf alleen nog maar hoeft te genieten van het resultaat!

Heb je een vraag of wens je graag een offerte voor jouw project?

Quast Schilderwerken BV

Adres: Fernand Tavernestraat 6
9400 Ninove

E-mail: hello@quastschilderwerken.be

tel: 0495 19 85 30

Btw: BE 1001.666.243

Stuur een bericht