Schilderwerken die je interieur doen schitteren

Ben je op zoek naar een schilder om het interieur van je woning op te frissen of volledig te vernieuwen? Het team van Quast Schilderwerken helpt je graag verder met alle binnenschilderwerken.

We kiezen hierbij resoluut voor een persoonlijk contact. Zo komen we na goedkeuring van je offerte langs met onze kleurenwaaier en geven we een vrijblijvend advies vanuit onze expertise zodat je de juiste esthetische keuzes kan maken.

Schilder nodig voor je interieur? Contacteer ons vrijblijvend
trap schilderen Quast Schilderwerken 2
Interieur door Quast Schilderwerken 2

Voor welke schilderwerken kan je op ons rekenen?

Dat we de muren schilderen spreekt natuurlijk voor zich. Maar je kan ook op ons rekenen voor het schilderen van je schrijnwerk, raamkozijnen, deuren en plafonds kunnen we voor jou onder handen nemen. Ook behangen doen we trouwens.

Heb je een houten trap die eens moet opgefrist worden? Ook dan weten wij hier zeker raad mee.

We gaan ook aan de slag in alle ruimtes. Van je woonkamer schilderen tot de keuken of de slaapkamer of je kantoorruimte behangen. Ook schilderen met badkamerverf in je bad- of doucheruimte hebben we alles voor in huis.

Nog op zoek naar de juiste kleur voor jouw interieur?

Zoals gezegd maakt een kleuradvies ook deel uit van je project voor we aan het schilderen gaan. Hier alvast een aantal kleurentips voor je eigen inspiratie:

  • Streef je naar een huiselijke en warme sfeer? Kies dan voor rode tinten, oranje of bruin. Deze zorgen voor een gezellige uitstraling.
  • Heb je het liever tijdloos en flexibel? Dan is wit nog steeds de beste keuze. Op die manier kan je zelf de sfeer verder inkleuren door meubilair en andere decoratiestukken in je woning aan te brengen.
  • Less is more: je hoeft niet te veel verschillende kleuren in je interieur te gebruiken. Vaak geeft een accentmuur in een andere kleur al een fraai en dynamisch resultaat.
Binnenschilderwerken
Schilderwerken in woonkamer door Quast

Hoe gaan we te werk bij binnenschilderwerken?

Eerst komen we bij jou langs voor een kennismaking en om de nodige opmetingen te doen. Het eerste plaatsbezoek is vrijblijvend.

Daarna stellen we een gedetailleerde offerte op voor de uit te voeren schilderwerken. Na goedkeuring komen we nog eens langs met de kleurenwaaier om je te helpen kiezen. Vanuit onze ervaring geven we ook met plezier een gedegen kleuradvies.

Nu is het tijd om de schilderwerken uit te voeren. Als je dat ziet zitten of je bent handig, kan je ook een stuk van de voorbereidende werken zelf doen zoals afplakken. Geef dit zeker aan bij de opmaak van de offerte. Geen nood: wij checken ook nog of we een goed schildersoppervlak hebben en of alles goed is afgeplakt voor we er effectief aan beginnen.

Eerst en vooral zetten we de primer. Hier kiezen we voor kwaliteit en het correcte aantal lagen volgens de porositeit van de ondergrond. Vervolgens halen we onze kwast boven en brengen we de verf in de gewenste kleuren aan.

Na de schilderwerken halen we de tape we pas overal eraf als de verf perfect is opgedroogd. Het is trouwens ook niet de bedoeling dat we jou met de opkuis laten zitten. We laten alles netjes voor je achter zodat je achteraf alleen nog maar hoeft te genieten van het resultaat!

Heb je een vraag of wens je graag een offerte voor jouw project?

Quast Schilderwerken BV

Adres: Fernand Tavernestraat 6
9400 Ninove

E-mail: hello@quastschilderwerken.be

tel: 0495 19 85 30

Btw: BE 1001.666.243

Stuur een bericht