Wij doen alle buitenschilderwerken rondom je woning

Ben je van plan om je gevel in het nieuw te steken met kalei of gevelverf? Of zijn de raamkozijnen of je houten bijgebouw aan een opfrissing toe? Wij helpen je graag met alle buitenschilderwerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw buitenschilderwerken. We komen graag tot bij jou om de situatie te bekijken en een passende oplossing voor te stellen.

Schilder nodig voor buiten? Contacteer ons vrijblijvend
Afwerking gevel met zwarte gevelverf
Quast gevelschilderwerken

Wat voor buitenschilderwerken doen we allemaal?

Buitenschilderwerken gaan natuurlijk redelijk breed. Daarom geven we je graag de mogelijkheden mee waarvoor je bij ons terecht.

Je kan bijvoorbeeld op ons rekenen voor het kaleien of schilderen van je stenen of houten gevel, maar ook voor het beitsen van schrijnwerk of houten poorten en meer buitenelementen.

Kaleien van buitenmuren

Kaleien is een klassieke afwerkingstechniek voor gevels die een typische authentieke look geeft aan de stenenstructuur. Hoewel de historische kalei vandaag niet zo vaak meer wordt toegepast en de meeste producten afgeleiden zijn van voornamelijk kwartsverven of kurkkalei, is het nog steeds een populaire optie voor buitenschilderwerk.

De kaleilook heeft vooral een prachtig resultaat en door het dampopen karakter is het ook goed om vochtproblemen te voorkomen.

Schilderen van gevel
Buitenschilderwerken houten chalet

Beitsen van houten onderdelen

Wil je graag de houten uitstraling van je buitenschrijnwerk bewaren, maar toch een betere beschermlaag en frisse kleur aanbrengen? Dan kunnen we dat het beste bekomen met beits.

Dit wordt voornamelijk toegepast bij houten poorten, tuinhuizen, carports of poolhouses, raamkozijnen en buitendeuren. Het kan trouwens ook kleurloos worden aangebracht om zo het echte natuurlijke houten uitzicht te bewaren.

Lakverven gebruiken voor buiten

In tegenstelling tot beits, heb je met lakverf op houten elementen wel een volledige bedekking van de houtstructuur. Je zal met lakverf dus geen nerven meer zien maar een egaal resultaat dat mat of glanzend kan worden uitgevoed.

Lakken kan in zowat alle RAL-kleuren. Het is de meest optimale bescherming van houten oppervlakken en ook de meest onderhoudsvriendelijke.

kwast op hout

Heb je een vraag of wens je graag een offerte voor jouw project?

Quast Schilderwerken BV

Adres: Fernand Tavernestraat 6
9400 Ninove

E-mail: hello@quastschilderwerken.be

tel: 0495 19 85 30

Btw: BE 1001.666.243

Stuur een bericht