Behangwerken met zorg en aandacht uitgevoerd

Ben je meer een fanaat van behangen in je interieur? Of liever een combinatie van schilderen en behangen in sommige ruimtes? Het team van Quast Schilderwerken helpt je graag verder met alle binnenschilderwerken en met behangwerken.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan voor jouw behangwerken en we kijken graag samen met je verder voor de mogelijkheden.

Schilder of behanger nodig voor je interieur? Contacteer ons vrijblijvend
behangwerken Quast
Interieur door Quast Schilderwerken 2

Welke behangwerken kunnen we doen?

Het maakt eigenlijk niet uit welk type behang je verkiest voor je woning. We kunnen het allemaal aanbrengen op de juiste wijze en met zorg. Weet je nog niet goed welke kant je uit wilt met je interieurafwerking? Na goedkeuring van je offerte komen wij bij je langs voor de nodige esthetische keuzes. Hierbij krijg je ook een vrijblijvend stijl- en kleuradvies voor schilderen of behangen.

Enkele opties voor behangpapier

Of het nu voor de woonkamer, de slaapkamer of de babykamer is. Er is altijd wel een passend behangpapier voor handen dat we voor u kunnen aanbrengen.

Enkele mogelijkheden op een rijtje:

  • Vliesbehang
  • Glasvezelbehang
  • Behang met motief
  • Fotobehang
  • 3D-behang
  • Behang met tekeningen
  • Etc.…
Binnenschilderwerken
Schilderwerken in woonkamer door Quast

Hoe gaan we te werk bij behangen?

Eerst en vooral komen we vrijblijvend langs om de kamer(s) te bekijken en op te meten. Zo kunnen we ook eventuele voorbereidende werken in kaart brengen mochten de muren nog niet meteen behangklaar zijn.

Dan maken we je offerte op voor de behangwerken. Eens je hebt goedgekeurd komen we weer langs met stalen en kleuren om de nodige stijlkeuzes te kunnen maken.

Qua voorbereiding streven we uiteraard naar een effen muuroppervlak. Heb je zin om zelf oude behanglagen te verwijderen en gaatjes in het pleisterwerk te vullen? Dan mag dat uiteraard. Wij checken voor we eraan beginnen nog even of de muur helemaal oké is.

Verder werken we met een kwaliteitsprimer en lijm. De primer wordt trouwens vooral gezet met de lange termijn in het achterhoofd: dit maakt het na x-aantal jaar makkelijker om het behangpapier te vervangen wanneer je het ooit nog eens opnieuw zou willen veranderen.

Voor het overige is het behangen vooral een precisiewerk van snijden, banden en motieven naadloos op elkaar laten aansluiten en zonder luchtbellen gladstrijken op de muur. Hiervoor kan je op onze expertise vertrouwen.

Heb je een vraag of wens je graag een offerte voor jouw project?

Quast Schilderwerken BV

Adres: Fernand Tavernestraat 6
9400 Ninove

E-mail: hello@quastschilderwerken.be

tel: 0495 19 85 30

Btw: BE 1001.666.243

Stuur een bericht